BLACK 12058

BLACK 12058

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2023-09-15): 11590.00

További termékek a kategóriából

További BLACK termékek: BLACK Fúró-csavarozó

DEWALT DCD776C2-QW Fúró-csavarozó 57 840 Ft-tól DEWALT DCD776C2-QW DEWALT DCD771C2 Fúró-csavarozó 57 400 Ft-tól DEWALT DCD771C2 Black & Decker BDCHD18K-QW Fúró-csavarozó 34 990 Ft-tól Black & Decker BDCHD18K-QW Black & Decker BDCDD186-QW Fúró-csavarozó 33 028 Ft-tól Black & Decker BDCDD186-QW

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Típus Akkumulátoros
Akkufeszültség 18 V
Forgatónyomaték 40 Nm
Fordulatszám 1500 rpm
Fúrásteljesítmény fémben 10 mm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

  • 1-db Black akkus fúrógép 18V
    • 2-db li-ion akkumulátor
    • 1-db akkumulátor töltő (gyorstöltő funkcióval)
Nincs több félbeszakított munkafolyamat!A Black akkus fúrógép 18V-os modellje 2 akkumulátorral, nem hagy cserben. Nyilván veled is előfordult már legalább egyszer az életben, hogy valami elmaradt, vagy kifelejtetted. Iszonyatosan bosszantó dolog, mikor apróságok miatt megállni kényszerülsz a munkával. Ez az akkus fúrógép azonban még helyetted is felkészül mindenre.  Az elegáns műanyag kofferben érkező gép 18V teljesítménnyel érkezik, amelyet 2 különböző fordulatszámérték között állíthatsz, attól függően, hogy csak csavarozni, vagy fúrni szeretnél. Csavarozáshoz 400, fúráshoz 1350 fordulat/perc sebességet biztosít számodra ez a pazar masina. Ha már a 2-es számnál tartunk, a készletben ennyi akkumulátort találsz, így ameddig az egyiket töltöd, a másikkal ugyanúgy folytathatod munkálataidat szinte megszakítás nélkül.  Mindezek mellett a gép LED kísérőfénnyel ellátott, így sem csavarozás, sem fúrás esetén nem lehet kérdés, hogy pontosan oda menjen az adott lyuk, vagy csavar, ahova megrajzoltad.  Ne tétovázz, rendeld meg ezt az akkus fúrógépet és legyél Te a házmester!

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.